Francais    English    German    Nederlands
KAARTEN
QV SELECT RESTAURATEUR ZONDAG LUNCH MENU MENUKAART WIJNKAART BIJ RAGGERS MENU VEGETARISCH MENU
NIEUWS
Werken BIJ RAGGERS Wederom NUMBER ONE !!! MICHELINGIDS VERMELDING WINNAAR RESTAURANT ACTIE Wederom WINNAAR leukste restaurant van Noordwijk!!! Wederom TOP notering voor Bij Raggers September 2016
OVER BIJ RAGGERS
ZAKELIJK GENIETEN GASTENBOEK
CONTACT & RESERVEREN:
071-3614875 ** RESERVEER NU ONLINE **

OPENINGSTIJDEN:
WO T/M ZA: 17.30 - 22.00 ZO: 12.30 - 16.00        17.30 - 22.00
VIRTUAL TOUR
360 GRADEN TOUR


Webdesign:

MENUKAART

Restaurant Noordwijk - MENUKAART

Culinair genieten BIJ RAGGERS, het "Pareltje" van de Noordwijkse Boulevard




 

EXPERIENCE

 

The Pure Taste of Food

 

 

Menu

 

 

Ceviche van Corvina

Structuren van diverse Aardappelsoorten & gel van Miso

*****

 

 

Coquille Saint Jacques

Romige Risotto, crème van Truffel,  Parmezaanse Kaas & Grappa

*****

 

 

Hertenbiefstuk- Hertenstoof - Hertenwang
gekarameliseerde Rode Kool, zoete Aardappel & saus met Five Spices Powder

*****

 

 

Gateau au Chocolat Moelleux

Karamelsaus, Vanille-ijs & crunch van Hazelnoot

 

OF

 

3 Internationale Kaassoorten

Noten-Dadelbrood & Appelstroop

(supplement  € 4,50)

 

€ 49,50

 

 

Passie voor Wijn & Spijs

laat zich vertalen door mooie, smaakvolle creaties op het bord.

eventueel naar eigen wens

begeleid door prachtige wijnen in het glas

 

WIJN ARRANGEMENT

per glas € 6,50

 

Uiteraard kunt U ook een keuze maken van onze wijnkaart

waarop een mooie selectie van wijnen van de wereld

 

 

 

 

 

Voorgerechten

 

3 Oesters & Yuzu € 12,-

 

 

Gekarameliseerde, Gerookte Paling € 17,50

Salade van Rode Kool & gel van Groene Appel

 

 

Coquille Saint Jacques € 17,50

Romige Risotto, crème van Truffel,  Parmezaanse Kaas & Grappa

 

 

Mini Loempia Gamba in Tempura € 14,50

gevuld met Gamba's,

julienne van Groenten & saus van Kokos en Spaanse Peper

 

 

Carpaccio van Runderlende € 15,00

Pecorino, Cherrytomaatjes, creme van Basilicum & Aceto balsamico

 

 

Gebakken Eendelever

Appelcompote, siroopje van Biet & zoethout € 25,00

 

Ravioli & Truffel € 16,50

Mousse van Knolselderij, Truffel saus & Parmezaanse Kaas

 

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Wilde Zeebaars

Krabkoekje, Krabjus en Wortelrisotto € 23,50

 

 

Gebakken Zeetong ( 500gr ) € 42,50

á la meuniére & Beurre Blanc

 


Broccoli-taartje € 22,50

Pijnboompitten, Parmezaanse kaas & saus van Kropsla

 

 

Wilde Eendfilet a l'Orange € 23,50

gekonfijt Eendenboutje & mousseline van Aardappel

 

 

Tournedos € 27,50

kapje van Ossenstaart, Rode Wijnsaus & Kruidnagel

 

 

 

DESSERT

 

Gepocheerde Peer & Roquefort € 10,00

crème van "Butternut" Pompoen & Semifreddo van Rode Port

 

 

Wenteelteefjes van Suikerbrood € 10,00

Vanille Sabayon & Kaneel-ijs

 

 

Walnoot-Honing Taartje € 10,00

Vanille-ijs

 

 

5 Internationale Kazen & Dadel-Notenbrood € 15,00

Mooie selectie gemaakt door de 1ste Maitre Fromager van Nederland,

René Koelman van Bourgondisch Lifestyle