Francais    English    German    Nederlands
KAARTEN
QV SELECT RESTAURATEUR ZONDAG LUNCH MENU MENUKAART WIJNKAART BIJ RAGGERS MENU VEGETARISCH MENU
Kerst BIJ RAGGERS
Werken BIJ RAGGERS Wederom NUMBER ONE !!! MICHELINGIDS VERMELDING Kerst BIJ RAGGERS Wederom TOP notering voor Bij Raggers Oktober 2018
OVER BIJ RAGGERS
ZAKELIJK GENIETEN GASTENBOEK
CONTACT & RESERVEREN:
071-3614875 ** RESERVEER NU ONLINE **

OPENINGSTIJDEN:
WOENSDAG t/m ZONDAG 18:00 / 21:30 UUR ZONDAGMIDDAG 12:30 / 16:00 UUR
VIRTUAL TOUR
360 GRADEN TOUR


Webdesign:

MENUKAART

Restaurant Noordwijk - MENUKAART

Culinair genieten BIJ RAGGERS, het "Pareltje" van de Noordwijkse Boulevard




 

EXPERIENCE

The Pure Taste of Food

 

"Menu du Chef"

 

Beleef een Culinair Avontuur

Een samensmelting van de Chef 's specialiteiten

en het gebruik van de mooiste ingrediënten
 

3 gangen € 39,50

4 gangen € 49,50

5 gangen € 59,50

 

Gaat U voorkeur uit naar een kaasplateau,

geen probleem

 

3 Internationale Kaassoorten

Noten-Dadelbrood

(supplement  € 4,50 P.P.)

 

 

Passie voor Wijn & Spijs

laat zich vertalen door mooie, smaakvolle creaties op het bord.

eventueel naar eigen wens

begeleid door prachtige wijnen in het glas

Wijn Arrangement

per glas € 6,95

Uiteraard kunt U ook een keuze maken van onze wijnkaart

waarop een mooie selectie van wijnen van de wereld

 

 

Indien er sprake mocht zijn van Allergieén, Dieët- of Vegetarische wensen,

laat het ons weten,

wij zullen voor U een “Menu op Maat” serveren.
 

 

Menu's kunnen alleen per tafel worden besteld.

Om de kwaliteit van de gerechten te handhaven is het mogelijk

á la carte te eten tot maximaal 8 gasten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorgerechten

 

3 Oesters & Yuzu € 12,-

 

Zalm, Zalm & Zalm € 16,00

Zalm gemarineerd met Rode Biet, Zalmmousse, Tataki van Zalm,

Chociabiet, gel van Oestersaus en Soja & Wasabimayonaise

 

Carpaccio van Hert € 15,50

Koningszwam in Tempura, Notenolie & Chips

 

Pulled Duck a'la Waldorf € 15,00

Salade van Knolselderie, Walnoten, Macadamia noten & Groene Appel

 

Gebakken Eendenlever € 25,00

Gekarameliseerde Appel, Brioche & saus van Rode Port

 

Ravioli & Truffel en kalfswang € 17,00

Mousse van Knolselderij, Truffel saus & Parmezaanse Kaas

 

 

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Grietfilet € 25,50

Crème van Venkel, Pompoen  & saus van Peterselie

 

Gebakken Zeetong ( 500gr ) € 42,50

á la meuniére & Beurre Blanc

 

Spinazietaartje € 24,50

Pijnboompitten & Roquefortsaus

 

Roulleau van Fazant € 25,50

Zuurkool, gestoofd Fazantenboutje, Iberico Buikspek afgelakt met Sinaasappel

 

Hazenpeper € 24,50

Compote van Veenbessen, Stoofpeer & mousseline van Aardappel

 

Entrecôte € 27,50

Gekarameliseerde Witlof & Truffelsaus

 

 

 

 

 

DESSERT

 

Warm Chocolade taartje

Karamelsaus, Vanille-ijs & crunch van Hazelnoot € 10,00

 

Speculaas Crème Brûlée € 12,00

Vanille-ijs

 

Panna Cotta & Amandelspijs € 12,00

Anjoupeer & Kaneelsabayon

 

Hazelino € 12,00

Mousse van Melkchocolade, Parfait van Mokka & gezouten Karamel

 

5 Internationale Kazen & Dadel-Notenbrood € 15,00